AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Legea Veteranilor, un succes al A.M.V.V.D

DISTRIBUIE

Când ai suficientă motivație și încredere în propriile puteri poți obține tot ceea ce-ți propui. Dacă mai ai perseverență și continuitate în acțiuni, rezultatele nu întârzie să apară.

      Am ajuns la ultimul pas în inițierea Proiectului de Lege Pl-x nr.264/2019, Legea Veteranilor, privind recunoașterea meritelor personalului din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și securitate, participant la misiuni și acțiuni militare în țară sau în afara teritoriului statului român. Astfel, în urma votului exercitat astăzi, 14 iulie 2020, în Camera Deputaților, acesta s-a bucurat de succes plecând spre promulgare, către Președintele României, Klaus Werner Iohannis.

      Iată că după doi ani de demersuri necontenite, rezultatele au venit pe rând, dar cel mai important, este concretizarea așteptărilor în realitate și un moment demult așteptat de militarii veterani este, cu siguranță, producerea efectelor aplicării legii.

       Drumul nu a fost unul ușor, dar faptul că am avut sprijinul celor pe care îi reprezentăm a constituit o sursă de energie pozitivă.

       În plus, dorim să mulțumim, în egală măsură, factorilor decidenți, care au oferit, prin acest vot, respect prin fapte, militarilor care și-au sacrificat dreptul la o viață normală sau, unii, propria viață.

       Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu  Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” este singura asociație cu specific militar, care continuă să manifeste interes și implicare pentru drepturile militarilor veterani, de aceea continuăm să fim determinați și concentrați pe nevoile celor pe care îi reprezentăm.

      Am demonstrat deja, că orice ne propunem, doar împreună vom reuși!

     ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Legea Veteranilor, un succes al A.M.V.V.D”