AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – veteranii TO declară răspicat: „Ajunge! Nu vă permitem să ne disprețuiți”

DISTRIBUIE

În ultimul timp, eșecurile Ministerului Apărării Naționale se succed continuu.

Militarii sunt copleșiți de sarcini, veniturile lor sunt total insuficiente pentru a asigura coșul lunar familiei, timpul petrecut acasă este din ce in ce mai mic. De multe ori, soțiile nu-și mai recunosc soții, soții nu-și mai recunosc copii, copilașii nu-și mai recunosc familia, iar familiile militarilor se destramă tot mai des, sau, la fel de grav, militarii nu sunt dispuși să-și întemeieze una.

Pentru toate acestea și încă multe altele care se adună de ani și ani am hotărât să declarăm „AJUNGE!”!
Cum să ai în organigramă o structură denumită pompos „Departament ……. al Calității Vieții Personalului”, iar aceasta să se opună, în mod constant, îmbunătățirii condițiilor de trai ale celor cărora este plătit regește să le servească interesele?
Oare avem într-adevăr un „Departament al Calității Vieții Personalului”? Sau și acest departament este unul „Antipersonal”, așa cum obișnuiam să numim odată structurile de „Personal”…
Pentru toate acestea am fost de acord să participăm la potestul organizat în data de 09.05.2024, între orele 12.00-17.00, în fața Catedralei Mântuirii Neamului.
Dragi veterani ai teatrelor de operații, membri și susținători AMVVD, văduve și orfani ai celor decedați pe timpul îndeplinirii misiunilor pe teritoriul național sau în afara teritoriului național, trebuie să ne luăm viitorul în propriile mâini și să ne facem cunoscute doleanțele într-un mod pe care încă nu l-am adoptat.
Trebuie să deschidem ochii celor care ne urăsc și ne desconsideră și să le spunem că nu ne pot ignora la nesfârșit.

Suntem hotărâți să luptăm până la capăt și îi așteptăm alături de noi pe toți cei pe care-i reprezentăm și care au dreptul legal de a protesta. Noi vom milita și pentru drepturile celor cărora legea nu le permite asocierea în sindicate și participarea la astfel de manifestări.

AMVVD a luptat pentru obținerea de drepturi în favoarea veteranilor din toate structurile SAOPSN, precum și pentru văduvele și orfanii celor decedați pe timpul îndeplinirii misiunilor. Nu odată în istoria noastră copii și femeile au luptat cot la cot cu bărbații împotriva nedreptăților și sperăm că nu va fi nevoie să o facă din nou.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “AMVVD – veteranii TO declară răspicat: „Ajunge! Nu vă permitem să ne disprețuiți””