AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – Constanța la ceas de bilanț

DISTRIBUIE

Vizitele echipelor consiliului director al AMVVD pe teritoriu continuă cu sucursala locală din Constanța. Și ce alt moment mai potrivit s-ar putea alege decât data desfășurării ședinței Adunării Generale a sucursalei locale.
Astfel în data de 23.05.202, președintele AMVVD, Marius Apostol, însoțit de o echipă a CD, va fi prezent în municipiul de la țărmul Mării Negre.
Programul zilei cuprinde o vizită la comandamentul Brigăzii 9 Mărășești, la ora 09⁰⁰, apoi întâlnirea cu militarii în rezervă, organizată la Căminul de Garnizoană C2, la ora 11⁰⁰ și în cele din urmă o întâlnire cu personalul Batalionului 341Infanterie, Topraisar, la ora 14⁰⁰.
Tot cu această ocazie va avea loc Adunarea Generală a sucursalei AMVVD Constanța, unde echipa de conducerea interimară va prezenta un scurt bilanț, iar membrii și susținătorii locali vor avea ocazia să-și hotărască destinele prin alegerea unei echipe de conducere.

„După cum știți cu toții, efortul principal al AMVVD în prezent, este acela de a asigura atât introducerea în legislație cât și implementarea unor măsuri menite să aducă satisfacție prin îmbunătățirea calității vieții veteranilor teatrelor de operații, dar și a familiilor acestora și urmașilor celor decedați (orfani sau văduve). Astfel, pe timpul întâlnirilor oficiale desfășurate la cel mai înalt nivel, AMVVD a susținut permanent necesitatea actualizării drepturilor pecuniare atât ale militarilor din serviciul activ cât și a celor din rezervă și retragere din instituțiile ce compun sistemul AOPSN, obținând anul acesta, succese incontestabile în acest demers. Obținerea, prin Ordonanță de Urgență, a dreptului de indexare a indemnizației de VTO pentru întreg personalul din SAOPSN, activ, în rezervă sau retragere, au demonstrat forța și unitatea de care suntem capabili pentru realizarea obiectivelor noastre, pentru că toate succesele au fost realizate împreună cu fiecare membru AMVVD. Acțiunile cu efectele cele mai importante se pot lua numai cu o conducere legal aleasă, iar interimatul la Constanța trebuie să ajungă la un final. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu membrii și susținătorii AMVVD din Constanța.” – președintele AMVVD, domnul Marius APOSTOL, veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiunii.

ONOARE ȘI RESPECT!
Noi suntem veteranii și nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.