AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – Vizita lotul național de înot juniori al României la Muzeul Veteranilor din Teatrele de Operații, Târgoviște

DISTRIBUIE

Perioada de pregătire precompetițională a început pentru toate disciplinele sportive care și-au reunit loturile și au început focurile pregătirilor astfel încât rezultatele obținute la concursurile ce urmează să se desfășoare în lunile următoare să aducă satisfacții maxime.
Lotul național de înot junior nu a făcut excepții de la această regulă. Dar sportivii nu sunt niște mașini de câștigat medalii, aceștia au nevoie și de momente de recuperare dar și de motivare prin dezvoltare a spiritului de mândrie și apartenență, prin cunoașterea tradițiilor și valorilor morale ale poporului lor.
Astfel lotul național de înot juniori al României ne-a făcut o vizită la Centru de Recuperare și Refacere al Veteranilor de la Târgoviște, aceștia fiind întâmpinați și însoțiți pe tot timpul prezenței lor de către însuși președintele AMVVD, domnul Marius Apostol.
Momentul care a impresionat și atras atenția tinerilor sportivi a fost vizita la muzeul veteranilor din aer liber situat în curtea centrului de recuperare.
Președintele AMVVD a oferit tinerilor sportivi explicații și istorioare care însoțesc fiecare exponat, deoarece este știut faptul că pentru noi uniforma, medaliile și celelalte obiecte militare nu sunt doar materie ci au o încărcătură sentimentală specială.
Așa că cine putea să transmită mai bine către tânăra generație emoția evenimentelor trăite în teatrele de operații și sentimentul de reprezentativitate față de patria mamă și față de Armata Română, decât însuși președintele AMVVD, veteran al TO, grav rănit în misiune.
Cu acest mesaj și cu încurajările de a privi cu încredere la provocările sportive care-i așteaptă, președintele AMVD a transmis tinerei generații de sportivi asigurarea sprijinului necondiționat al veteranilor deoarece ne asemănăm întrucâtva, căci așa cum noi am reprezentat România în teatrele de operații așa și ei vor reprezenta în România pe timpul bătăliilor sportive ce îi așteaptă în anul competițional ce începe din toamnă.

Succes tuturor membrilor lotului național de înot juniori!
Succes tuturor sportivilor care poartă drapelul României pe mânecă sau în inimă pe timpul luptelor din arenele sportive!
AMVVD vă susține pe toți necondiționat și vă este alături permanent.
ONOARE Și RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.