AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Pios omagiu sublocotenentului (pm) Narcis Victor Şonei

DISTRIBUIE

31 ianuarie 1979 – 24 aprilie 2005

Sublocotenentul (pm) Narcis Șonei a decedat pe timpul desfăşurării unei misiuni de patrulare în teatrul de operaţii din Afganistan, când TAB-ul în care se afla a trecut peste un dispozitiv explozibil improvizat ceea ce a declanşat detonarea muniţiei din interiorul transportorului.

Sergentul Narcis Șonei s-a născut la 31 ianuarie 1979, a absolvit Școala de Aplicație de Transmisiuni, de la Sibiu, pe 15 decembrie 2003.

În 27.04.2005 a fost decorat, de către Președintele României cu Ordinul Virtutea militară în grad de ,,Cavaler” cu însemn pentru Război și înaintat în gradul de sublocotenent post-mortem.
În semn de recunoștință pentru sacrificiul suprem, în data de 28.04.2005 sublocotenentului (p.m.) Șonei Victor Narcis i s-a acordat titlul de ,,Cetățean de Onoare” al municipiului Tecuci, județul Galați.

Pentru ceea ce a fost și continuă să fie, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sf.Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” luptă să le țină memoria vie, căci: EROII NU MOR NICIODATĂ!

Cinste și onoare memoriei lui!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Pios omagiu sublocotenentului (pm) Narcis Victor Şonei”