AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

C.R.R.V. vizitat de prefectul județului Dâmbovița

DISTRIBUIE

     Odată cu instituirea stării de alertă și a unei oarecare relaxări,  proiectele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” nu pot să rămână blocate și, mai cu seamă, înaltul țel al acesteia, Centrul de Refacere și Recuperare pentru Veterani trebuie să își continue traiectoria către concretizare.

     Proiectul a devenit unul de interes și pentru alte categorii, astfel că joi, 11 iunie a.c., prefectul județului Dâmbovița, Popa Aurelian , însoțit de subprefectul Chiru Daniel, a mers într-o vizită de lucru în Comuna Aninoasa, lângă Mănăstirea Dealu, la viitorul centru, pentru a evalua îndeaproape stadiul lucrărilor.

     Delegația  A.M.V.V.D., care a prezentat locul și a susținut motivele importanței și necesității existenței unui astfel de centru, a fost formată din președintele asociației, Marius Apostol, directorul departamentului secretariat, Mihaela Dumitru, vicepreședinetele Florin Tutunaru, directorul departamentului de evenimente, Emilia Anton, președintele sucursalei Târgoviște, Dănuț Voicilă, vicepreședintele sucursalei Târgoviște, Valentin Ispas și domnul General (r) Marius Crăciun, membru al asociației.

     Considerăm că întâlnirea de astăzi a fost una fructuoasă și așteptăm, cu interes, implicarea activă a instituției în demararea viitoarelor lucrări.

    Împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.