AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Casa Luminii Radovanu (Lighthouse Romania Ministry) a primit ajutoare pentru refugiații ucaineni de la AMVVD Călărași

DISTRIBUIE

Chiar dacă suntem în Săptămâna Patimilor a celei mai mari sărbători românești, Paștele, activitățile noastre continuă în sucursalele din țară și din București. Încercăm, pe cât posibil, să aducem speranță, bucurie și putină alinare celor care și-au lăsat în bătaia gloanțelor casele și au fugit din calea războiului.

Nu-i ușor să trăiești pe meleaguri străine, să depinzi de altcineva, să nu poți fi în gospodăria ta alături de familie. Sunt zile grele pentru refugiații uraineni și, sperăm ca cei aflați la Casa Luminii Radovanu împreună cu cei vârstnici să simtă puțin sărbătorile Pascale.

Astfel, Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” – Sucursala Călărași, zona Oltenița, reprezentată de către vicepreședintele AMVVD Călărași Dobrin Stefan Florin a donat alimente, produse de îngrijire și igienă personală căminului de persoane vârstnice Casa Luminii Radovanu (Lighthouse Romania Ministry), din Comuna Radovanu, locul unde și-au găsit adăpost, pentru o vreme, câțiva refugiați ucraineni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.