AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, A.M.V.V.D. Vaslui a încercat să aducă zâmbetul pe buze unor familii greu încercate de viață

DISTRIBUIE

Este Vinerea Mare, este una din zilele benefice, dedicate curățirii spiritului. Spunem o rugăciune, ne împărțim pe echipe și pornim la drum …. Vrem să ajutăm o familie cu nouă copii și familia care în urma unui eveniment nefericit a rămas fără bunuri, fără niciun act.

„Te rog, Doamne, dă-mi răbdare, înţelepciune, dragoste desăvârşită, nădejde nezdruncinată şi toate virtuţile care ne trebuie ca să ne mântuim. Apără-mă de oameni gâlcevitori, de oameni rătăciţi, de patimi şi păcate. (…) Trimite tuturor creştinilor din toată lumea har şi putere, ca să biruiască pe satana şi vino în ajutor la tot creştinul cel necăjit şi întristat, care are trebuinţă de ajutorul Tău. Pentru noi, oile păşunii Tale, numai Tu eşti apărătorul cel puternic şi numai în Tine ne încredem, de aceea te rugăm să ne ajuţi şi să nu ne lepezi de la faţa Ta. Ascultă, Doamne, ruga mea!

Am ajuns încărcați cu ajutoare în special pentru cei mici, la o familie cu nouă copii din comuna Boțești, județul Vaslui. Am putut vedea zâmbetul și fericirea pe chipul copiilor și am înțeles că bucuria lor este o parte din multumirea noastră. Pentru ei, a fost anul în care Iepurașul a venit și le-a adus jocuri, dulciuri, hainuțe etc. Nu știau ce să facă mai întâi… să mulțumească sau să care repede în casă cadourile primite. Să se uite în tot ce le-am adus sau să stea cu noi.

Când am plecat de la ei, aveam și noi zâmbetul lucrului bun făcut, le-am urat un Paște fericit și le-am promitem că îi vom vizita mai des.

Cu sprijinul voluntarilor A M.V.V.D. Vaslui din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” Bârlad

Am mai fost în vizită la o familie cu doi copii, care recent a trecut printr-un eveniment nefericit.

Este vorba despre o familie, din localitatea Belzeni, comuna Dragomirești, cărora le-a ars locuința în urma unui puternic incendiu produs în cursul săptămânii trecute. Un incendiu devastator a distrus în totalitate casa în care locuiau membrii familiei Pădurean, doi adulți și doi copilași minori cu vârstele de 3 ani, respectiv 3 luni, din satul Belzeni, comuna Dragomirești, județul Vaslui.

În urma nefericitului eveniment familia a rămas fără bunuri, fără niciun act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.