AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD primește o nouă serie de copii în tabăra de la CRRV Târgoviște

DISTRIBUIE

A devenit o tradiție organizarea de către Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” a taberelor pentru copii. Astfel, în perioada 29.09 – 01.10.2023, un grup de 30 copii, de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Pucioasa, va beneficia de o perioadă de relaxare la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani Târgoviște, în cadrul proiectului marca AMVVD denumit „Tinerii Veterani”.
În fapt, odihna vă fi una activă, întrucât perioadele de relaxare alternează cu activități care să dezvolte tinerilor participanți motricitatea, îndemânarea dar și atașamentul față de armată și istoria noastră bogată în exemple demne de urmat.
Astăzi, în prima zi, copiii au fost primiți de instructorii experimentați ai AMVVD, au fost instruiți asupra regulilor de conviețuire, s-au prezentat măsurile de siguranță și cele de prevenire a incendiilor.
Seara a venit repede, așa că viitorii „tineri veterani” au fost invitați să vizioneze un clip de prezentare a Asociației și scurte imagini cu participarea militarilor români în Teatrele de Operații, apoi au servit cina.
„Este o tradiție a noastră, a AMVVD, să organizăm tabere pentru copii. Anul acesta au fost deja organizate astfel de tabere la Nemțișor și Bacău. Ne orientăm să aducem copilași cu posibilități reduse, dar bineînțeles că orice doritor este bine primit. Educarea și formarea tinerei generații într-un spirit sănătos este o prioritate pentru noi.

Prima zi s-a încheiat frumos iar copilașii se gândesc cu emoție la activitățile ce vor fi parcurse în zilele următoare.
Tinerilor participanți, le urez bun venit aici la CRRV Târgoviște, unde oferim cadrul necesar desfășurării în foarte bune condiții a activităților.” – ne-a spus domnul Marius Apostol, președintele AMVVD, veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiuni.

Succes „tinerilor veterani”!
Succes domnilor instructori!
AMVVD, mereu aproape de oameni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.