AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Fetița camaradului nostru, plutonier Gilbert Flămînzeanu de la SMFA, grav bolnavă! Haideți să dăm speranță unei familii greu încercate!

DISTRIBUIE

Nu este bucurie mai mare pentru o familie decât aceea de a avea copii. Nu este fericire mai mare pentru părinți decât aceea de a-și vedea puiul crescând și bucurându-se de fiecare lucru pe care îl descoperă. Dar, nu poate să fie durere mai mare decât atunci când copilul tău este îngenuncheat de boală, uneori la vârste foarte fragede. Iar durerea este și mai mare atunci când vindecarea depășește posibilitățile materiale ale familiei și când părinții se află în imposibilitatea de a-și ajuta copilul.

O astfel de durere s-a abătut asupra familiei camaradului Gilbert Flămînzeanu, angajat al Statului Major al Forțelor Aeriene, pe care destinul o încearcă în aceste zile, în modul cel mai dur cu putință. La doar doi ani și cinci luni, Andreea Miruna, fetița camaradului nostru suferă de leucemie (,,boala sângelui alb”), o boală care îi răpește deja cele mai frumoase clipe ale copilăriei și, fără tratament adecvat, în cele din urmă, viața însăși.

În aceste condiții, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități consideră că trebuie să se alăture familiei micuței în încercarea de a-i reda acesteia șansa la viață. Boala nu ocolește pe nimeni, niciodată nu știm ce ne-a rezervat destinul pentru ziua de mâine și, mai ales, nu putem știi când vom avea, la rândul nostru, nevoie de ajutorul semenilor. Tocmai de aceea este o datorie morală să ajutăm semenii aflați în astfel de situații cumplite. Orice mic ajutor, care pentru noi nu înseamnă mare lucru, este mai mult decât binevenit pentru familia fetiței.

Dragi camarazi, haideți așadar să punem mână de la mână și să ajutăm un pui de om care se luptă să trăiască încă de la o vârstă atât de fragedă! Donațiile se pot depune în contul deschis la BRD pe numele FLAMÎNZEANU-SAIN Iulian-Gilbert,  număr cont: RO50BRDE410SV02022234100. De asemenea, se poate apela numărul de contact 0760 041 322 (Flămînzeanu Gilbert).

Dragi camarazi, nu uitați că ,,Generozitatea este virtutea celor tari” (Garabet Ibrăileanu) și că ,,Viaţa nu se măsoară în timp, ci în generozitate” (Peter Marshall). Dumnezeu să vă răsplătească generozitatea, întorcându-vă faptele mai bune și mai frumoase decât cele pe care le-ați făcut!

Împreună ajutăm, suntem mai buni și mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.