AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Mesaj , Președintele AMVVD

DISTRIBUIE

Toate realizările se obțin cu sacrificii, orice succes se obține cu efort. Astfel, după 40 de zile de post, smerenie și rugăciune sărbătorim „Învierea Domnului” ca pe un dar primit pentru strădania noastră de a face fapte bune, de a ajuta pe cei în nevoi, de a ierta pe cei care ne-au greșit și de a cere iertare celor cărora nu le-am fost pe plac, iar în acest fel să primim cu suflet curat Lumina sărbătorii în care renaște speranța, iubirea și gândul bun, ziua în care iertăm și dăruim.
Învierea este adesea asemuită cu sărbătoarea Luminii, aceasta fiind un simbol des întâlnit în epistolele scrise de evangheliști și apostoli. Uneori lumina este reprezentată sub forma limbilor de foc care ard fără a mistui, alteori este reprezentată de raze de lumină, dar în fiecare context lumina înseamnă îndumnezeire, curățenie sufletească și iluminare spirituală. Iisus ne-a dat exemplul sacrificiului suprem pentru ca apoi să se ridice în lumină.

Dragi veterani, dragi români,
din partea Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”, vă adresez tuturor tradiționalul salut al creștinătății, cu care ne întâmpinăm de sărbătoarea Învierii și vă doresc un Paște plin de bucurii și binecuvântări, iar lumina „Sfintei Învieri” să pătrundă în sufletele și inimile tuturor, aducând în casele voastre bucuria minunatei Ridicări din Mormânt a Domnului nostru Iisus Hristos!
Hristos a Înviat!
Paște fericit!
Președintele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”
Marius Apostol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.