AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Moș Nicolae a poposit la copiii așezământului “Sfântul Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia

DISTRIBUIE

Materializat în membrii Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” și Green Knights România, Moș Nicolae a ajuns astăzi, cu mare drag și în sunete de motoare turate la copiii așezământului “Sfântul Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Către Așezământul “Sfântul Mihail și Gavril” din comuna Slobozia

Pentru fiecare dintre noi, copilăria a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Fără griji, fără responsabilități, doar multă joacă și iubire necondiționată. Pentru copiii așezământului, lipsa acestor lucruri, pentru mulți banale, a făcut ca prezența noastră acolo să fie considerată cu adevărat magică, jucăriile, dulciurile, dragostea oferită și nu în ultimul rând motoarele Green Knights făcând posibil un zâmbet larg pe fețele copiilor, zâmbet care ne-a șters din suflet toată oboseala.

Mulțumiri celor care prin eforturi susținute au contribuit la succesul acțiunii

Pungi cu cadouri pentru fiecare copil, hainuțe și alimente de bază au fost dăruite din suflet prin eforturile susținute ale membrilor AMVVD din București, sucursalelor AMVVD Argeș, prin vicepreședintele Dan Arsenescu, AMVVD Giurgiu, prin vicepreședintele Petre Dat, AMVVD Buzău, prin președintele Daniel Nadoleanu, AMVVD Călărași, prin vicepreședintele Ștefan Dobrin.

Deși niște duri la prima vedere, motocicliștii clubului Green Knights sunt în realitate niște copii mari, ca noi toți dealtfel, așa că au ținut neapărat să fie alături de AMVVD și, în special, de copii așezământului, motoarele fiind principala atracție a zilei.
Nu putem să trecem peste donațiile făcute cu inima și sufletul de Asociația „Pescar pe orice vreme”, de familiile Nedeianu, de Natalia Nedelcu sau de Francisc Sebastian cărora le multumim și pe această cale.

”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru provocarea pe care ne-a oferit-o, ajutându-ne să întâlnim oameni binevoitori și implicați, care ne-au făcut să credem tot mai mult în reușita acțiunii noastre. Îl rugăm pe Dumnezeu să ne ajute, ca prin voi, să-i ajutăm și noi pe alții. Felicit voluntarii proiectului pentru implicare, seriozitate şi împreună cu cei care ne sunt alături să aducem un strop de bucurie în viaţa copiilor”– sunt cuvintele președintelui Asociaței Marius Apostol la plecarea de la așezământul “Sfântul Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Cu dar din dar se face Raiul! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.