AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Zbor lin Maestre!!! Condoleanțe Familiei! 

DISTRIBUIE

Tragedie aviatică sâmbătă după-amiază în sat Stejnicu, din comuna Târgșoru Vechi, județul Prahova. Un avion de acrobaţie privat s-a prăbuşit, după ce, potrivit primelor informaţii, motorul ar fi cedat.
La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD. De asemenea, la locul accidentului a ajuns și un elicopter SMURD. La manşa avionului se afla pilotul Dan Ştefănescu.

Dan Ștefănescu avea 55 de ani şi a fost aripa dreaptă a „Iacărilor Acrobați”. Avea peste 16.000 ore de zbor la activ în calitate de pilot-comandant şi instructor de zbor pe aeronavă Boeing 737. A fost membru al Lotului Național de Acrobatie, Campion Național de Acrobație şi Aterizare la punct fix, maestru al sportului la zbor cu motor. Totodată, conducea și echipa „Iacarii Acrobati”.

Veste morţii pilotului a căzut ca un trăsnet pentru apropiaţi, care i-au transmis mesaje emoţionante pe paginile lor de Facebook. „Dacă se stinge o lumânare,o aprinzi din nou ! Dar cand se stinge o viață …Nu m-am gândit niciodată că o să ajungem să vorbim de tine Dan cu, tristeţe… mă doare sufletul ! Este o durere mare pentru mine şi pentru noi toti, prietenii tăi…şi chiar pentru milioane de oameni,…de suflete…ce te -au văzut, cunoscut , apreciat si iubit …mă multumesc, ca viata, mi-a dat ocazia sa te cunosc , un suflet cu adevărat, bun, blând curat, un profesionist, un adevărat OM ! Multumesc vieții pentru că mi-a dat ocazia să te cunosc. Te voi păstra în suflet. O amintire vie…şi cum a spus chiar tu, cu toţii ne vom întâlni acolo sus…Sincere Condoleanţe din partea mea familiei îndurerate!…De astăzi vei fi acolo sus pe Cer! Vei rămâne o amintire vie! O noua jertfă pe altarul Zborului: Dan Ştefănescu! Multiplul campion aerian la înaltă acrobație, pilot de linie şi un imens OM! Dumnezeu ne dă intr-o clipa de fericire pe omul zbor si o inima cât sa cuprindă cerul României şi brusc îl cheamă la el văzând ca noi ceilalți nu știm şi nu vrem să apreciem mesajul Său! Dumnezeu să te odihnească”, a scris pilotul Cezar Dan Osiceanu.

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) transmite condoleanțe familiei îndurerate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.