AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Lucrurile grele le tratăm cu…. umor

DISTRIBUIE

De ceva timp AMVVD a avut diverse lucruri de rezolvat. Membrii s-au împărțit între activități și rezolvarea unor probleme pentru buna funcționare a asociației.

Cu bune și rele, cu multe ore de muncă reușim să mergem mai departe și să „luptăm” pentru scopul nostru. Reușim să ne împărțim între activități de tot felul, rezolvări administrative și propuneri legislative, proiecte și vizite de lucru pentru viitoarele evenimente.

Am scris zilele trecute de un proiect al asociației, de ediția a II-a a „Young Veterans Fest”. Festivalul a luat ființă anul trecut și inteționăm să-l organizăm în fiecare an. Dacă anul trecut în curtea Centrului de Recuperare și Refacere de lângă Mănăstirea Dealu din Târgoviște, evenimentul a unit pasionații mersului pe două roți, iubitorii de libertate și aventură, fani ai militarilor veterani T.O.adunând peste 4.000 de participanți, dezvoltându-si particularitatea deosebită de a îmbina concerte de muzică militară, populară, rock, hip-hop, soul și pop, spectacole ale Detaşamentului Drill Team al Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, folclorice și paradele de motociclete, concursuri de airsoft, anul acesta vom avea ca noutate câteva minute de stand-up stand up comedy.  

Am început să lucrăm pentru acest eveniment. Am făcut proiectul și am contactat artiștii. Astfel, am primit vizita domnului Nae Nicolae, artistul de stand up comedy, un prieten al emisiunii de la iUmor, pentru a stabili câteva detalii și de a ne onora cu prezența la cea de-a doua ediție a „Young Veterans Fest”. Am discutat relaxați, într-o notă de umor și ne-a promis că nu vine la festival cu mâna goală. Mai vine cu cineva, cu alt coleg de breaslă, Fulvio Balboni. Așa că, în data de 18 iunie, începând cu orele 18.00, în Parcul Dumbrava din Călărași puteți fi alături de „băiatul cu LIKE-urile de la iUmor” și de alte vedete renumite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.