AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Young Veterans Fest ediția a 3 a la Drobeta Turnu-Severin. Vă așteptăm cu drag!

DISTRIBUIE

Asociaţia Militarilor Veterani Şi Veteranilor Cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul De Mir” (AMVVD) pregătește o surpriză pentru toți cei care doresc să-i cunoască pe eroii contemporani ai României, pe veteranii teatrelor de operații – VTO, problemele cu care ne confruntăm și modul în care reușim să le gestionăm, în sensul soluționării lor.
Astfel, în perioada 26-28 mai 2023 în orașul Drobeta-Turnu Severin va avea loc a treia ediție a festivalului YOUNG VETERANS FEST. Parteneri ai AMVVD vor fi Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin.
În cadrul acestui eveniment vor fi alături de noi artiști de renume, cum ar fi: Dan Helciug, Florin Vasilică și Grupul Folcloric „Teleormanul”, Emilia Dorobanțu, Ansamblul Profesionist „Danubius” și multe alte surprize care vă așteaptă cu nerăbdare la Young VETERANS FEST – ediția a III-a, Mehedinți.
Și asta nu e tot.
Pentru mai multe informații despre festival… stați aproape!
Urmăriți site-ul și paginile de Facebook ale AMVVD, în scurt timp revenim cu informații proaspete despre surprizele pe care vi le pregătim și astfel să vă convingem să veniți pentru a petrece timp de calitate cu amuzament și voie bună alături de noi, veteranii, la Drobeta Turnu Severin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.